fbpx

Velkommen til lansering av nye Sjøhus i Sjøparken

LØRDAG 23. MARS, KL 13:00-15:00

Vi ønsker dere varmt velkommen til Sjøparken og solkysten i Påsken!

I næringsbygget Sjøparken Vekst kan du da få med deg prospekt og prisliste. Det blir bygget kun 25 Sjøhus totalt langs bukta vår, nå er det bare 17 igjen og det er de kommende 7;  Sjøhus 9 -15 som får salgsstart den 4. april 2024.

Last ned: Prisliste | Prospekt

Jeg ønsker å delta på lanseringen av nye Sjøhus i Sjøparken

Kontakt

Nyhetsbrev

Sjøhusene - tankene bak

Vår Adm. Dir, Tron Inge Nilsen vil fortelle om Sjøhusene og tankene bak.

Markedsansvarlig i Sjøparken, Cecilie Sanden vil fortelle om stedet, hva som finnes av aktiviteter/tilbud og videre planer for bydelen med landsbypreg.

Kunst i Sjøparken

Nerdrum Museet åpner på Agnes Torg i Sjøparken først den 6. april, men de som tar turen til oss den 23. mars, vil få mulighet for en sniktitt!

Ellers holder kunstnerne i Sjøparken åpne gallerier. Vi arrangerer påskerebus på området, som passer godt for så vel små som store!

Visning med servering

Vi byr på nydelig fiskesuppe med saltbrød og trenger å vite om du kommer innen den 20. mars. Meld deg på via kontaktskjemaet eller kontakt Cecilie Sanden på tlf: 951 86 934

Har du spørsmål om «livet i Sjøhus», så vil en av de som alt bor i de 8 eksisterende Sjøhusene være tilgjengelig for spørsmål og det ser også ut til at vi kan ta turen ut på brygga til et av de oppførte Sjøhusene, for å få kjenne litt på bryggefølelsen!

Overnatting på Farris Bad

Farris Bad kjører sin «Påsken ved solkysten kampanje», som gir rabatterte priser på overnatting: Book en overnatting fra kr 1195,- per person, to netter fra kr 1795,- per person (rom, frokost, spa). Bestilling må gjøres via Farris bad sine nettsider: www.farrisbad.no, for de som ønsker å bli natten over.

Besøksadresse: Sjøparken, 3290 Stavern
Postadresse: Postboks 156, 3291 Stavern
Tlf: +47 33 11 37 90
E-post: post@sjoparken.no

Besøk vårt visningsenter i Sjøparken.
Åpningstider er 8:00 – 16:00 hverdager - kveld/helg etter avtale.

DESIGNED WITH ♥ BY KERN.NO