fbpx

Sjøparken Vekst er stedet for alt fra gründere og enkeltpersonforetak, til større bedrifter i etableringsfasen. Felles for alle er at Sjøparken Vekst tilbyr «fleksibilitet».  Sjøparken Vekst skal være en levende arena for regionen innen næring, kunst og kultur.

Vi kan tilby lyse og inspirerende lokaler med utsikt rett mot det åpne havet. I utformingen er det lagt vekt på kvaliteter som fleksibilitet, trivsel, energibruk og miljøvennlige løsninger.

MILJØ FOR NYSKAPING

Sjøparken Vekst er stedet for bedrifter i etablerings- og utviklingsfasen. Trivsel og fleksibilitet er nøkkelord for våre flotte kontorlokaler med et leiekonsept som er tilrettelagt for rask utvidelse ved behov. I tillegg tilbyr vi nyrestaurerte kombinasjonslokaler.

Hos oss leier din bedrift fleksible kontorlokaler, som inkluderer alle nødvendige servicefunksjoner din bedrift har behov for. Og ikke minst, med Sjøparken Vekst blir du en del av et nyskapende og offensivt miljø med flere bedrifter. Alle er samlet under ett tak i de nye moderne næringslokalene i Sjøparken.

FELLES SERVICEFUNKSJONER

Å benytte felles service funksjoner betyr lavere utgifter og kostnader. Med Sjøparken Vekst kan din bedrift fokusere på kjernevirksomheten. Dette gir også tilgang til flere og bedre tjenester. Slik kan din bedrift spare ressurser og kostnadskrevende investeringer.

Med «fleksilokaler» gjør vi det mulig for bedriften å leie akkurat den plassen som trengs i dag. Løsningen gjør det mulig å raskt utvide etter behov. Det kan også avtales kort oppsigelsestid.

KUNST OG KULTUR

I alt 17 spennende kunstnere har allerede etablert seg i Sjøparken med foto, malerier, smykker og keramikk. Stedets gamle brannstasjon og bad huser nå en keramiker, og i de gamle arbeiderboligene i nedre brakke har flere kunstnere verksted og atelier. Sjøparken Kunst holder utstillinger flere ganger i året. I de gamle verkstedhallene finner du også en flott innendørs buldrepark og båtrestaurering.

BLI EN DEL AV SJØPARKEN VEKST

Fleksible kontorer med høy standard og et inspirerende arbeidsmiljø i naturskjønne omgivelser. Har du en forespørsel om lokaler til din virksomhet, eller trenger du et ekstra “hjemmekontor”? Send oss en melding, så tar vi kontakt

BONUSKONTOR

UTE TIL LUNSJ

MORGENMØTE

Besøksadresse: Sjøparken, 3290 Stavern
Postadresse: Postboks 156, 3291 Stavern
Tlf: +47 33 11 37 90
E-post: post@sjoparken.no

Besøk vårt visningsenter i Sjøparken.
Åpningstider er 8:00 – 16:00 hverdager - kveld/helg etter avtale.

DESIGNED WITH ♥ BY KERN.NO