fbpx
Kommer for salg

Agnespassasjen bygg b

I Sjøparken kan du glede deg til å komme hjem til fremtidens bolig, midt blant yrende kanalliv og øyer, og kjenne den livlige pulsen av det unike boligområdet, eller nyte stillheten i vannkanten. Uansett er du hjemme i din egen oase.

Rett utenfor din egen stuedør finner du det beste både sjøliv, skog og kyst har å by på. Noen sier at du må inn til storbyene for å finne «alt». Men det stemmer ikke. I Sjøparken finner du en uslåelig kombinasjon av unike friluftsmuligheter, by, kunst- og næringsliv.

 

Noen boliger er morsommere å komme hjem til enn andre. Selve grunnsteinen i Sjøparken er livskvalitet. Kom hjem til drømmeboligen din, omgitt av hav og horisont, skog og kyst.

 

Store deler av Sjøparken består av et enestående friluftareal. Her finner du en lett tilgjengelig opplevelsessti, skog, svaberg og flere badestrender. Kyststien gir deg en unik vandreopplevelse – med vakker og variert kystnatur.

Med to sandstrender i umiddelbar nærhet og mer enn 30 strender i området rundt Sjøparken, er veien kort til et deilig aftensbad eller en morgenpiknik med sand mellom tærne. Utforsk skjærgården lokalt med idylliske Svenner fyr og Mølen.

 Aktiv Eiendomsmegling har ansvaret for salg av Agnespassasjen Bygg B. For visning eller mer informasjon – ta kontakt med Gry eller Aleksander

aleksander berg

– Eiendomsmegler –

Tlf: +47 97 59 22 50
aleksander.berg@aktiv.no

Gry Lilja

– Eiendomsmegler MNEF –

Tlf: +47 90 62 19 75
gl@aktiv.no

MED ROM FOR DET STORSLÅTTE

Agnespassasjen gir rom for det storslåtte. Her får du utsikt mot Svenner, hav og horisont, men også skjermede og sjarmerende uteområder inn mot kanalen.
I Agnespassasjen videreføres det arkitektoniske uttrykket fra Agnes Brygge, tilpasset de naturgitte omgivelsene. Byggene vil stå skulder mot skulder, og ha varierte høydeforskjeller og farger. I nedtrappingen mot vannet skapes rom for å møtes. Vi legger til rette for ekstra bokvaliteter som vi håper vil gi deg som øyboer – en liten smak av ferie, hver dag.

ET HAV AV MULIGHETER

Noen boligområder er morsommere å komme hjem til enn andre. Selve grunnsteinen i Sjøparken er livskvalitet. Kom hjem til drømmeboligen din, omgitt av hav og horisont, skog og kyst.
Boligene i Sjøparken er optimalisert for deg som ønsker mer tid til deg selv og det du virkelig brenner for. Rett utenfor din egen stuedør finner du det beste både sjøliv, skog og kyst har å by på.

Besøksadresse: Sjøparken, 3290 Stavern
Postadresse: Postboks 156, 3291 Stavern
Tlf: +47 33 11 37 90
E-post: post@sjoparken.no

Besøk vårt visningsenter i Sjøparken.
Åpningstider er 8:00 – 16:00 hverdager - kveld/helg etter avtale.

DESIGNED WITH ♥ BY KERN.NO